Ügyfélszolgálat:
8:00 - 16:30

Kávéval a kilók ellen

Kávé a tökéletes alakért

A kávé azon kívül, hogy elengedhetetlen része a munkahelyi szüneteknek átmenetileg az éhséget is távol tartja. A koffein tartalmaz egy olyan összetevőt, amely felgyorsítja az anyagcserét és 10%-kal növeli a szervezet zsírégető képességét.

Ezért, ha étkezés után elfogyaszt egy csésze kávét és körülbelül fél órát a mozgásnak szentel, sokkal könnyeben égeti el az étkezés során bevitt kalóriákat. Ezenkívül a kávé önmagában nem járul hozzá jelentős mértékben a tápanyag és energia bevitelhez. Egy cukor és tej nélküli kávé alig 3 kalóriát tartalmaz, amely a napi szükséges kalóriabevitelhez képest elhanyagolható.

A kávé csökkenti az éhségérzetet is, leginkább két étkezés között, főként azoknál akik rövid ideje kezdtek diétázni. Napi 3-4 kávé megfelelő mennyiség ahhoz, hogy élvezzük a kávé jótékony hatásait és még elkerüljük a hozzászokást.

Tehát nyáron is, amikor leginkább szeretnénk formában tartani magunkat, kitűnő választás a Lavazza kapszulákból készült kávé, amely segíthet a kitűzött cél eléréseben miközben egy kellemes kávéélménnyel ajándékoz meg minket.

Forrás: www.sanihelp.it