Ügyfélszolgálat:
8:00 - 16:30

Rólunk

Cégünk a Caffé Service Kft 2008-ban jött létre, a Lavazza hivatalos disztribútoraként. Az AYGOR márkanév alatt Lavazza termékeket forgalmazunk, az olasz piac sikeres meghódítása után, immár Magyarországon is.

Fő tevékenységünk a Lavazza exkluzív kapszulás rendszerű kávégépeinek értékesítése, ingyenes kihelyezése, bérbeadása irodákba és a fogyasztók otthonába. Célunk, hogy a magyar piacon is minél szélesebb körben megismertessük és megszerettessük a kapszulás kávégéprendszert, valamint felhívjuk a fogyasztók figyelmét annak előnyeire.

A Lavazza felosztotta a magyar piacot a disztributorok között három területre: HORECA (szállodák, éttermek, kávézók), irodák és kiskereskedelmi forgalmazás. Ezek közül mi az irodai szektor (OCS – office coffee service) területén tevékenykedünk, és folyamatosan terjeszkedünk, belépve a magánszemélyek piacára is. A magyar piacon kétféle Lavazza termékcsaláddal vagyunk jelen, a Lavazza Espresso Point és a Lavazza BLUE rendszerekkel. A kávégépek típusának megfelelő kapszulás kávékat, forróitalokat valamint a kávézáshoz elengedhetetlen kiegészítőket is forgalmazunk.

Rendszeresen támogatunk különböző neves eseményeket, melynek keretében a rendezvények résztvevői megkóstolhatják igazi olasz espresso-inkat Egyszerre több csatornán párhuzamosan tevékenykedünk: erős internetes megjelenés (web, társadalmi hálók, keresőmarketing, stb), direkt marketing, egyedi céges termékbemutatók, exkluzív bemutató- és értékesítési pontok, üzleti körökben való folyamatos jelenlét és együttműködés. Mindig is nyitottak voltunk és nyitottak is leszünk az új ötletekre, az együttműködéssel kapcsolatos marketing tevékenységekre, valamint az innovációs tevékenységek közös fejlesztésére.

Budapesten, a XIII. kerületben (1134 Budapest, Klapka utca 7.) található a cégünk telephelye, bemutatóterme ahonnan országos értékesítést irányítunk. Szakképzett munkatársaink várják nem csak a vásárlókat, hanem az érdeklődőket is, akik a központban található bemutatótermünkben részletes tájékoztatást kaphatnak a termékekről és szolgátatásokról. A bemutatóterem egyik nagy előnye, hogy az ide látogatók nem csak megnézhetik, hanem ki is próbálhatják kávégépeinket, megkóstolhatják a Lavazza kapszulás kávékülönlegességeit.